Стручниот штаб и раководството на Брегалница го дефинираа комплетниот план и програма за текот на подготовките на тимот за враќањето во Првата македонска ...
сите 2 | | | веќе видена

Изработен е проект за брзо отстранување на илјадници тони историски опасен отпад создаден од фабриката „Југохром“ во тетовското село Јегуновце, а чистењето ...
| | веќе видена