Цената на водата за пиење за домаќинствата во Велес ќе поскапи, а помалку ќе се плаќа за канализација. Повисока цена ќе има и догодина, додека во 2023 ќе биде ...
| | веќе видена

ЈП Комунална хигиена Скопје купува 10 Специјални комунални возила и останати возила (кипер,цистерни,метлачки) од Друштвото за производство, трговија и услуги ...
| | веќе видена

ПОДОБРО КОМОРАТА ДА ЈА ИМАМЕ КАКО ПАРТНЕР НА ВЛАДАТА ВО КОНЦИПИРАЊЕ НА ЗАКОНИТЕ ОТКОЛКУ КАКО ОПОНЕНТ ВО НИВНАТА ПРИМЕНА – Харалд Вилсон, британски премиер во ...
| | веќе видена

Еколошката машина GM500ze на македонската компанија „Грин машинс“ ( Green Machines), која е во сопственост на велешки „Брако“, го чистеше дворот на Белата куќа ...
сите 8 | | | веќе видена