ЗАДОЛЖУВАЊЕТО НА ОХРИД НА 3 МЕСЕЦИ ПРЕД ИЗБОРИ Е ПОСЛЕДНИОТ ПРИМЕР ЗА НЕСПОСОБНОСТА И КОРУМПИРАНОСТА НА СДСМ Една од мерките која СДСМ изминатиов период ја ...
| | веќе видена