Ова е животна приказна на 17-годишната Мартина Дејаноскa напишана во прво лице. По сè она што го поминав и разочарувањето по објавената пресуда, решив да ја ...
| | веќе видена

Меѓу најважната споредна работа на светот која важи за „машка игра“ дефинитивно има се’ повеќе убавици со манекенска става и ангелски лик, кои ги знаат сите ...
| | веќе видена