„На околу 35 километри од Скопје го посетив авантуристичкиот Стојанов мост, во едно од најубавите македонски села, за кој сите зборуваат и , а чичко Стојан ...
сите 2 | | | веќе видена

Единственото село без жители во Делчевско, селото Косово Дабје наскоро ќе добие своја монографија. Делчевецот Крум Николовски, кој потекнува од ова село вели ...
сите 2 | | | веќе видена

„Цела недела не замараа со наводни скандали со тајни списоци на вработени во влада што работеле тајни пропагандни задачи. Денес излезе списокот и сите видоа ...
| | веќе видена