Пред две години му ја запалија викендичката во село Нежилово кај Богомила, а пред две недели лопата в глава во својот двор доби сопругата на велешанецот Зоран ...
| | веќе видена

 Каде се користи зборчето „пишии“, а каде зборчето „сурѓија“? Ги знаете ли дијалектните зборови и можете ли да препознаете од каде доаѓа некој само по еден ...
| | веќе видена