Катмер пита: Сочна и богата, освојува на прв залак


Летото е обележано со сладолед кој се подготвува за само 15 минути. Потребни состојки: 200 мл слатка павлака 4 лажици грчки јогурт 2 лажици шеќер во прав 1 ...
| | веќе видена | слични

Состојки : ‘ржано брашно 1 чаша интегрално брашно 1 чаша пченично бело брашно 1 чаша сол 1 лажица сув квасец 1 лажица вода 1,5 чаши Како да се подготви: ...
| | веќе видена | слични

Оваа торта ќе исчезне со брзина на светлината … Прекрасна, а сепак многу едноставна чоколадна торта, ќе ги воодушеви сите љубители на чоколадото. Состојки: ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Од народниот митинг во Струмица претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето обраќање пред присутните граѓани, меѓу другото, кажа неколку збора и ...
сите 417 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 446 | | | веќе видена

Денешниот изборен ден помина мирно во фер и демократска атмосфера, но сепак се случиле некои помали проблеми на изборните места, соопштуваат од Изборениот штаб ...
сите 231 | | | веќе видена

Следува период на променливо облачно време со повремени локални врнежи од дожд, информираат од Управата за хидрометеоролошки работи. Во четврток и петок на ...
сите 231 | | | веќе видена

Претседателот на Илинден од Тирана, Никола Ѓурѓај, асицијација во која што членуваат најголем дел од Македонците кои што живеат во Албанија, со јавна поддршка ...
сите 41 | | | веќе видена

Секој ден начнуваме некоја тема, тоа не значи дека не ја претставуваме целата програма. Денеска нѐ покрена штрајкот на Фондот за здравствено осигурување, ќе ја ...
сите 77 | | | веќе видена

Денес во Кавадарци се одржа четвртата трибината од циклусот Македонија повторно горда за претставување на изборната програма на кандидатката за претседател на ...
сите 74 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Катмер пита: Сочна и богата, освојува на прв залак

Од:
До кого (е-маил):
Порака: