Како да препознаете дека компирите се полни со токсини?

Во многу култури низ цела Азија, бадемовото масло, семките се користат со векови за подобра концентрација и памтење. Докажано е дека редовното консумирање и ...
| | веќе видена | слични

Д-р Пола Дајдон, Џоана Вен и д-р Гретчен Сан Мигел за магазинот „SheFinds.com“ откриле кои антиинфламаторни зачини треба да ги додавате во речиси сите јадења ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Групата луѓе која во истражувањето го пиела овој минерал додека била на диета, ослабнала повеќе за разлика од онаа која не го пиела. Слабеењето не е едноставен ...
| | веќе видена | слични

Витамин К е многу важен за здравјето. Витамин К1 се надополнува претежно со храната или преку додатоци во исхраната. Додека витамин К2 пак се синтетизира во ...
| | веќе видена | слични

Ужините се одличен начин да го нахраниме телото помеѓу оброци. Со јадењето на вистинските грицки можете да го намалите ризикот од Рак. Американскиот институт ...
| | веќе видена | слични

Денес, кога трендовите за подобрување на здравјето се сè поприсутни, а разните додатоци во исхраната ветуваат различни придобивки, лесно е да паднете во ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Од НАТО потсетуваат со кое име земјава влезе во Алијансата, откако претседателката Гордана Силјановска Давкова на инаугурацијата ја испушти придавката ...
сите 584 | | | веќе видена

Лидерот на Демократски сојуз, Павле Трајанов најави дека коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, на која од неодамна припаѓа и неговата партија, наскоро ќе обезбеди вкупно ...
сите 267 | | | веќе видена

Во текот на вчерашниот ден во Комплексот клиники „Мајка Тереза“ биле хоспитализирани две лица кои се здобиле со повреди при извршување на работни задачи. Во ...
сите 210 | | | веќе видена

„Партијата СДСМ има кадровски потенцијал, има луѓе коишто биле дел, се уште се дел, можеби се на маргините, меѓутоа потенцијалот постои“ рече Јован Деспотовски ...
сите 113 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Како да препознаете дека компирите се полни со токсини?

Од:
До кого (е-маил):
Порака: